Sneeuwscooter

Dit is een wintervakantie die voor iedereen is weggelegd. Heerlijk rijden over de maagdelijk witte sneeuw. Sneeuwscooter paden volgen die oneindig slingeren door de bosrijke omgeving en over de vele meren.
Voor diegene die op zoek is naar extra uitdaging zullen we de paden verlaten en ons wagen in de ’tief schnee’ op zoek naar de hoogvlaktes en rendieren.

Periode: kerst t/m 14 maart

Sneeuwscootertours

We sneeuwscooteren met groepen van minimaal 4 personen. De machines waarop we rijden zijn Yamaha’s 4-takt. De tours zijn onder begeleiding van een gids en bestaan uit: de aankomstdag, 3 of 4 dagen sneeuwscooteren en een vertrekdag.  Hierbij kun je kiezen uit de Standaard of Luxe variant.

Luxe Tour

Het verschil zit in het comfort rond de rijdagen. Bij de Luxe zitten de maaltijden en de transfer inbegrepen. Je wordt opgehaald en weggebracht naar het treinstation in Bräcke. Het ontbijt staat klaar in de blokhut en wordt dagelijks bijgevuld. Het avondeten wordt bereid door de gastvrouw en geserveerd in de blokhut en voor ’s avonds staat er drinken in de koelkast.

Standaard Tour

Bij de Standaard komen de gasten op eigen gelegendheid naar onze locatie. De meesten vliegen op Stockholm Arlanda en nemen hier een huurauto. Ze verzorgen tijdens hun verblijf hun eigen maaltijden. In de nabije omgeving is een restaurant (9 km) en een pizzeria (40 km).

We starten met de tours vanaf onze locatie, steken direct het meer over en verdwijnen in de bossen. Tijdens de tocht krijg je een mooie indruk van de omgeving waarin we wonen. Onderweg stoppen we bij een restaurantje of bereiden de lunch zelf op een houtvuurtje. Op één van de rijdagen is er ´s avonds een heerlijke hottub. En om het nog net even mooier te maken hebben we een aantal motoren op spikes.  Deze kunnen de liefhebbers proberen bij terugkomst op de laatste rijdag. Afhankelijk van de hoeveelheid sneeuw hebben we een baan bij ons op het meer.

Eigen samengestelde week

Wil je liever je eigen vakantie samenstellen met verschillende activiteiten, dan kan dat ook! Je kunt daarbij denken aan skiën, langlaufen, ijsvissen, sneeuwschoenwandelen, ijsrijden met auto’s, één of meerdere dagen hondesledetocht. Stuur ons een mail en vraag naar de mogelijkheden.

Tarieven

Standaard Tour

Inbegrepen
° Overnachtingen
° Sneeuwscooter *
° Lunch
° Hot-tub
° Helm
° Gids

Niet inbegrepen
° Reis Zweden
° Ontbijt & avondeten
° Benzine
° Kleding

* Eigen risico 15 000 sek

  • 3-Daagse - 8.900 sek
  • 4-Daagse - 10.900 sek
 Luxe Tour

Inbegrepen
° Overnachtingen
° Sneeuwscooter *
° Lunch
° Ontbijt & avondeten
° Hot-tub
° Helm
° Gids

Niet inbegrepen
° Reis Zweden
° Benzine
° Kleding

* Eigen risico 15 000 sek

  • 3-Daagse - 11.900 sek
  • 4-Daagse - 13.900 sek
Dag tour

Inbegrepen
° Sneeuwscooter *
° Koffie / thee
° Lunch (dagtocht)
° Benzine
° Helm
° Gids

* Eigen risico 15 000 sek

  • Dagtocht - 2.400 sek
  • Halve dagtocht - 1.650 sek

Bij de 3- en 4-daagse tours is benzine niet inbegrepen aangezien dit sterk varieerd per rijder en afhankelijk is van de sneeuwcondities en de afstand die per dag kan worden afgelegd.