Camping & Blokhutten

Kamperen met je tent, camper of caravan of overnachten in een blokhut. Uitzicht over het meer en omringd door de Zweedse bossen. Zoek een eigen plekje op het campingveld en begin je ochtend met een duik in het meer of een heerlijke wandeling naar de waterval. Geniet van de ruimte en de rust en trek lekker je eigen plan.

Camping:       mei t/m 15 oktober
Blokhutten:  hele jaar 

Camping

Onze camping is klein en gemoedelijk. Zoek je eigen plekje vlakbij het servicegebouw of liever dichtbij het meer.

Er zijn een aantal stroomaansluitingen. Douche en toilet vind je in het servicegebouw en er is ook een wasmachine aanwezig. Vanaf de camping start er een mooie wandeling naar het dorp waar een kleine buurtsuper is.

Bagarstuga

Ofwel het bakhuisje. Deze werd vroeger gebruikt naast de woning om brood in te bakken. Wij hebben het verbouwd tot een gastenverblijf. Dit is een 4-persoons blokhut. Hierin hebben we 1 tweepersoonsbed op de begane grond en 2 matrassen op de slaapzolder die we kunnen uitbreiden met 2 extra matrassen.

Mysstuga

Deze 4-persoons blokhut heeft 1 tweepersoonsbed, 1 stapelbed en 2 extra matrassen op de slaapzolder. Beide blokhutten zijn voorzien van een keuken met stromend koud- en warm water. Een 4 pits electrische kookplaat, koffiezetapparaat en een waterkoker. De blokhutten zijn tevens in de winter bewoonbaar en er is vloerverwarming in alle vertrekken. Douche en toilet bevinden zich in het servicegebouw.

Servicegebouw

Beide zijn voor algemeen gebruik en voor alle gasten. Het servicegebouw is voorzien van 2 douches, 2 toiletten, een dubbele wastafel en een wasmachine. Buiten is een gootsteen om je afwas te doen. Er is vloerverwarming en het gebruik van de douches is inbegrepen.

Grillkåta

Ook staat er een grillkåta op de camping. Een heerlijke plaats om ´s avonds een vuurtje te maken en waar je eventueel je eten kan bereiden. In de grillkåta is een koffiepot, een wok en een steelpan aanwezig die gebruikt kunnen worden op het vuur.

Tarieven

Overnachting Camping

° Incl. 2 personen
° Extra persoon + 50 sek
°  Extra persoon < 16 jaar gratis
° Stroom + 50 sek
° Douches gratis
° WIFI gratis

  • Per nacht 180 sek
Overnachting Mysstuga

° Bedlinnen + 100 sek p.p.
° WIFI gratis

  • Per nacht 750 sek
  • Per week 4500 sek
Overnachting Bagarstuga

° Bedlinnen + 100 sek p.p.
° WIFI gratis

  • Per nacht 750 sek
  • Per week 4500 sek