Motor

Voor de motorrijders hebben we meerdere mogelijkheden. We richten ons voornamelijk op de allroad- en offroadreizigers, zowel beginners als ervaren rijders.

Offroad tours zijn altijd onder begeleiding van een gids terwijl onze allroadreizen met GPS op eigen gelegenheid worden gereden.

Periode: mei t/m 15 oktober

Allroad Poolcirkel Tour

De Allroad Poolcirkel Tour zonder gids is voor de avontuurlijk ingestelde motorrijder die eens wat anders wil dan de geasfalteerde binnenwegen rondom zijn/haar woonplaats en het liefst zelf (zonder gids) gaat pionieren. Een unieke kans om samen met een vriend of vriendin of als stel een uitdaging aan te gaan. Onderweg slaap je in blokhutten die door ons zijn gereserveerd.

Met een GPS, en een overweldige route van OffroadSweden, ga je via de binnenlanden van Zweden naar de poolcirkel. Via Jokkmokk, het Noordelijkste punt van de route, gaat het richting de Botnische golf en rij je via  Höga Kusten terug naar onze uitvalbasis. Nauwelijks asfalt, voornamelijk gravel en enkele zandwegen.

De eerste dag is een cursusdag. We geven uitleg over de GPS en spreken de route door. Daarna starten we met een oefenronde waarbij wij het niveau van onze deelemers kunnen inschatten en hierop de instructies aanpassen. Na thuiskomst oefenen we het wisselen van een lekke band en nemen we andere technische weetjes door. Dag 2 start de route waarna je in 7 rijdagen ruim 2000 km aflegd. Bij thuiskomst is de hottub warm. De Poolcirkel Tour kun je vanaf 2 rijders boeken.

Wil je liever op onze locatie blijven? Dan is er de mogelijkheid om met een GPS dagtochten te maken bij ons in de buurt.

Offroadtour

Voor de offroadtour kun je je aanmelden als groep met minimaal 4 personen. Je bent welkom om je eigen motor mee te nemen. Wil je liever huren, dan hebben wij een aantal Honda en Yamaha 250cc 4-takt motoren in de verhuur. De tours zijn onder begeleiding van een gids en bestaan uit: de aankomstdag, 3 of 4 dagen offroad rijden en een vertrekdag. Hierbij kun je kiezen uit de Standaard of Luxe variant.

Offroad Luxe

Het verschil zit in het comfort rond de rijdagen. Bij de Luxe zitten de maaltijden en de transfer inbegrepen. Je wordt opgehaald en weggebracht naar het treinstation in Bräcke. Het ontbijt staat klaar in de blokhut en wordt dagelijks bijgevuld. Het avondeten wordt bereid door de gastvrouw en geserveerd in de blokhut en voor ’s avonds staat er drinken in de koelkast.

Offroad Standaard

Bij de Standaard komen de gasten op eigen gelegendheid naar onze locatie. De meesten vliegen op Stockholm Arlanda en nemen hier een huurauto. Ze verzorgen tijdens hun verblijf hun eigen maaltijden. In de nabije omgeving is een restaurant (9 km) en een pizzeria (40 km).

Op de rijdagen vertrekken we na het ontbijt en wordt de route aangepast aan het niveau van de groep. Tijdens alle offroaddagen lunchen we onderweg bij een restaurantje of bereiden de lunch op een houtvuurtje. Na afloop van één van de rijdagen is er ´s avonds een heerlijke hottub.

Tarieven

Offroad Standaard

Voorlopig niet te boeken

Inbegrepen
° Overnachtingen
° Lunch
° Hot-tub
° Helm
° Gids

Niet inbegrepen
° Reis Zweden
° Motor *
° Ontbijt & avondeten
° Benzine
° Kleding

* Huur offroadmotor
+ 1000 sek p/dag
Eigen risico 5 000 sek

  • 3-Daagse 3.900 sek
  • 4-Daagse 4.900 sek
Offroad Luxe

Voorlopig niet te boeken

Inbegrepen
° Overnachtingen
° Lunch
° Ontbijt & avondeten
° Hot-tub
° Helm
° Gids

Niet inbegrepen
° Reis Zweden
° Motor *
° Benzine
° Kleding

* Huur offroadmotor
+ 1000 sek p/dag
Eigen risico 5 000 sek

  • 3-Daagse 6.900 sek
  • 4-Daagse 7.900 sek
Allroad Poolcirkel

Inbegrepen
° Overnachtingen
° Cursusdag
°GPS
° Pechhulp
° Hot-tub
° Sami museum
° Maaltijden bij OffroadSweden

Niet inbegrepen
° Reis Zweden
° Motor *
° Maaltijden onderweg
° Benzine
° Kleding

* Huur Ténéré XT660Z
reistassen en gereedschapsset
+ 7000 sek
Eigen risico 10 000 sek

  • Rijder 6.500 sek
  • Passagier 4.750 sek

Liever een dagtocht? Huur Ténéré XT660Z voor 850:- sek per dag, incl. 200 km.